درباره غذای ما
ارائه عالی از سال 1370
مجموعه فروشگاه های هایدا از سال 1370 به بعد شروع به فعالیت کردن و روز به روز شعبات خود را گسترش دادن ، از دلایل مهم در توسعه مجموعه هایدا استفاده از مواد اولیه طبیعی و ارگانیک میباشد که مشتریان خود را راضی نگه داشته ، یکی دیگر از موفقیت های هایدا در دسترس یودن مجموعه در سطح کشوری با شعبات مختلف و گسترده . فست فود هایدا در 1401 شعبه خود را در کرمانشاه با مدیریت خانوم سهیلا سهامی افتتاح نمود و فعالیت خود را به صورت حضوری و همچنین سفارش آنلاین و اینترنتی آغاز کرد .
تاریخچه ما
آغاز
در تهران طی دو دهه ۱۳۳۰ تا ۱۳۵۰ تعداد ساندویچ فروشىها از ده هزار گذشت و فست فودی و ساندویچ کم کم وارد کشورمان شد .در اوایل دهه ۱۳۴۰ ، همبرگر وارد بازار غذای ایران شد.
رشد فست فود
همزمان با حرکت و رشد فست فود در ایران در اوایل دهه هفتاد "هایدا فست فود" در تهران متولد شد و با عرضه ساندویچ سرد سعی در پاسخ به نیاز و تقاضای زمان خود را داشت. غولی بزرگ در عرصه اغذیه اعم از کیفیت، قیمت مناسب، بهداشت، دکور و .... استقبال و تقاضای بالا سبب توسعه و افتتاح شعبات جدید شد.
توسعه هایدا
با افزایش شعبات نیاز به احداث کارخانجات به منظور تولید مواد اولیه مورد مصرف رستورانهای زنجیره ای "هایدا" جدی تر شد که در حال حاضر این کارخانجات احداث و در حال فعالیت هستند. "هایدا" تنها مجموعه غذایی در ایران است که کلیه مواد مصرفی لازم خود را از مواد اولیه صد درصد طبیعی، ارگانیک و بدون اسانس تهیه و تولید می کند. این امر باعث شده که به مدت چهار سال برند برتر فست فود در ایران بوده و در تولید محصولات کارخانه جایگاه تولید کننده نمونه استاندارد و بهداشت را کسب نماید که خود افتخاری عظیم در این راستا می باشد. پس از تحقیق بر روی روند تغییرات فرهنگی و الگوهای جدید مصرف و با در نظر گرفتن ذایقه و سلایق مختلف، مدیریت مجموعه ی زنجیره ای "هایدا" عرضه همبرگر و پیتزا را در دستور کار قرار داد. استراتژی کیفیت بالا در مقابل قیمت اقتصادی همچنان از ارکان مهم کار بر روی برند "هایدا" است.
پیشرفت کیفیت
به منظور دستیابی به طعم لذیذتر و سطح سلامت بالاتر در محصولات جدید؛ از روغن برای طبخ غذاها استفاده نمی گردد، که این مهم با استفاده از ماشین آلات به روز اروپایی و امریکایی امکان پذیر شده است، تا گامی در راستای سلامت جامعه و مشتریان برداشته باشیم. همچنین کارشناسان مجرب بهداشت مجموعه ی هایدا به صورت مستمر از شعب هایدا بازدید نموده و نتایج آن ثبت و به مدیریت مجموعه جهت اخذ تصمیمات مدیریتی ارائه می گردد تا کیفیت و بهداشت همواره در سطح مطلوب باقی مانده و مرور زمان باعث افت این دو مولفه با اهمیت نگردد.
شعبات و سفارش آنلاین
در دهه 90 به بعد فروشگاه هایدا شعبات خود را در سرار ایران گسترش داد به گونه ای که اعم از شهر بزرگ و کوچک حداقل دارای یک شعبه فست فودی هایدا شد ، و بسیاری از این فروشگاها به صورت آنلاین هم کار میکردن و به مشتریان و همشهریان خود خدمات ارئه میدهند .
افتتاع شعبه کرمانشاه
در سال 1401 شعبه اصلی هایدا در کرمانشاه افتتاح شد ، در فست فود هایدا شعبه کرمانشاه علاوه بر سفارش حضوری شما میتونید به صورت آنلاین در وبسایت سفارش خود را ثبت کنید و درب منزل تحویل بگیرید ، به صورت کلاسیکم میتوانید حضوری تشریف ببرید ، آدرس دقیق شعبه کرمانشاه واقع در نوبهار - سی متری اول - نرسیده به چهار راه نوبهار - پلاک 46